Вести

aqualinaznamest

2-ри август празнично поминете го на плажа! Ексклузивнo  5-то дневен илинденски попуст ,само ноќевање и тоа само за  99  евра .

Само 2-ри август 20 евра за ноќевање... Искористете го попустот и поминете незаборавен празничен ден во Хотел Аквалина..Резервирајте веднаш ба 046-240 047 или на contact@aqualina.com.mk

Контакти

Адреса

Свети Стефан

6000, Охрид , Македонија

Работно време

Нон стоп
Понеделник - Недела

Контактирајте не

contact@aqualina.com.mk
Тел: 046 200 047

Поврзи се нас