Вести

20150622 161948

Со огромен ентузијазам близу 150 деца од целата држава и соседството,  една недела се дружеа со ракометните тајни во кампот „Кирил Лазаров 7„ во Хотелот "Аквалина" во Охрид. 

Во хотелот "Аквалина" во Охрид доминираше црвено-белата боја во која беа облечени сите учесници и членовите на тимот кој го организираа и водеше кампот.

Организаторот за свој дом го одбра хотелот „Аквалина„ кој ги понуди сите услови за професионална работа на учесниците на кампот.

Комодитет, одлични услови за реализација на планот за тренинзи, релаксација и дружење на брегот на најчистото езеро на светот - се ова е загарантирано во хотелот „Аквалина„. Првиот ракометен камп „Кирил Лазаров 7„  се одржа од 22 до 28 јуни.

За повеќе информации како поминаа седумте дена со најдобриот македонски ракометар Кирил Лазаров дознајте на следниот линк

Контакти

Адреса

Свети Стефан

6000, Охрид , Македонија

Работно време

Нон стоп
Понеделник - Недела

Контактирајте не

contact@aqualina.com.mk
Тел: 046 200 047

Поврзи се нас