Спортски терени

Хотел Аквалина располага со 2 спортски терени комбиниран за мал фудбал,кошарка, ракомет, тенис, одбојка,1 терен за голем фудбал.

Терените ги задоволуваат потребите за одрзување на секакви спортски приредби,а особено идеални за припреми на спортски екипи.

Контакти

Адреса

Свети Стефан

6000, Охрид , Македонија

Работно време

Нон стоп
Понеделник - Недела

Контактирајте не

contact@aqualina.com.mk
Тел: 046 200 047

Поврзи се нас