Соби

ssaunagolema

Хотелот Аквалина во својот сместувачки состав располага и со  6 соби кои се опремени покрај стандарните додатоци и со сопствена сауна.Секоја соба е со размер од 35 м2 .

Фото

ssaunam1 ssaunam2 ssaunam3  ssaunam3 

Собни додатоци

  • Француски лежај
  • Сауна
  • ЛЦД Телевизор
  • Кабловска телевизија
  • Купатило
  • Одржување на собата
  • Услуга во соба
  • Централна климатизација
  • WI-FI - Супер брз оптички интернет
  • Мини бар

 

Контакти

Адреса

Свети Стефан

6000, Охрид , Македонија

Работно време

Нон стоп
Понеделник - Недела

Контактирајте не

contact@aqualina.com.mk
Тел: 046 200 047

Поврзи се нас

 

Соби

Ви благодариме што не одбравте! Ве молиме пополнете ја апликацијата за резервација, а ние ќе ви одговориме за кратко време. За да ги разгледате сите соби ве молиме кликнете на линкот.
Погледни ги сите соби